- Get link
- X
- Other Apps
- Get link
- X
- Other Apps
Bez pečenja i prljanja sudova, napravite zdravu poslasticu za porodicu.
Potrebno vam je:
2 veće banane
2 šoljice sitnih zobenih pahuljica
3 - 4 kašike kakao praha
2 kašike kokosovog ulja
6 kašike seckanog suvog voća
2 kašike meda (nije nužno)
2 kašičice limunova soka
prstohvat cimeta
prstohvat praha vanile
Priprema:
Bananu oljuštite i izgnječite kašikom. Pomešajte sve sastojke u većoj činiji da dobijete jednoliku smesu. Manju posudu za pečenje obložite prozirnom folijom pa smesu prebacite na foliju. Ravnomerno je rasporedite na dno posude, do željene debljine (smesa ne mora da pokrije celo dno) pa prekrijte ostatkom folije.
Najfiniji ukus i tekstura ovih pločica nastaje kad odstoje u frižideru preko noći. Ako vam se žuri, posudu sa smesom možete staviti u zamrzivač na sat vremena.
Isecite pločice, svaku zasebno zamotajte u foliju i držite u frižideru.
Potrebno vam je:
2 veće banane
2 šoljice sitnih zobenih pahuljica
3 - 4 kašike kakao praha
2 kašike kokosovog ulja
6 kašike seckanog suvog voća
2 kašike meda (nije nužno)
2 kašičice limunova soka
prstohvat cimeta
prstohvat praha vanile
Priprema:
Bananu oljuštite i izgnječite kašikom. Pomešajte sve sastojke u većoj činiji da dobijete jednoliku smesu. Manju posudu za pečenje obložite prozirnom folijom pa smesu prebacite na foliju. Ravnomerno je rasporedite na dno posude, do željene debljine (smesa ne mora da pokrije celo dno) pa prekrijte ostatkom folije.
Najfiniji ukus i tekstura ovih pločica nastaje kad odstoje u frižideru preko noći. Ako vam se žuri, posudu sa smesom možete staviti u zamrzivač na sat vremena.
Isecite pločice, svaku zasebno zamotajte u foliju i držite u frižideru.
- Get link
- X
- Other Apps
Comments
Post a Comment